top of page
voto Josua sepia.jpg

WIE IS JOSUA 

Wie is de chef achter Bij jouw Culinair? 

Even voorstellen. Ik ben Josua Oechies, een creatieve gedreven chef met 30 jaar ervaring, welke ik in diverse keukens heb opgedaan zoals; Kaatje bij de sluis ** (Blokzijl), De Librije *** (Zwolle), Restaurant Vermeer * (Amsterdam) en De Roggebot * (Kampen). Daarnaast heb ik samen met mijn partner deelgenomen aan het televisieprogramma 'Mijn Tent is Top' van RTL4 met Herman den Blijker.

 

De laatste tien jaar van mijn 'Keuken' loopbaan heb ik restaurant Vidiveni in Zwolle mogen opzetten en met zeer veel plezier gedraaid. Naast deze werkzaamheden ben ik ambassadeur geweest voor Dutch-Cuisine en Slowfood. In deze rol heb ik op diverse beurzen en evenementen gekookt, waarbij veel aandacht was voor duurzaamheid. 

En dan nu, weer een eigen bedrijf,  ‘Bij jouw Culinair’. Ik ga mijzelf toeleggen op diverse activiteiten zoals; Private dining, Walking diners & lunches en Event catering.  

Mijn keuken (kookstijl) zoals ik deze in de loop der jaren heb ontwikkeld, kenmerkt zich als lokaal & regionaal met veel aandacht voor de seizoenen. Dicht op de hedendaagse ontwikkelingen. 

bottom of page